Sunday, 6 December 2015

To-Do-List (^^,)

aloha!!!
1st entry for December 2015...


sedar xsedar dh masuk bulan 12....
lagi bbrp hari jer nak tahun 2016...
it means that usia pun bakal bertambah satu tahun lagi...
maut pun bila2 masa dtg menjemput...
jodoh jer yg xtahu bila masanya nak sampai...
adoii.. dh mulalah tu nk melalut...(--',)

orait, yg lebih penting is,
lagi bbrp hari jer lagi nak final exam!!!....
next week is the final week b4 start study week...
(T-T)
huhu... assigment berlambak lagi xbuat...
semuanya kena submit next week, hari Khamis(last class)
tu xtermasuk segala tests+quizzes lg tuuu...
hmm... apa jer benda2 yg xabis lg tu??
huhuhu.... ada
2 video,
1 presentation,
1 writing project,
2 quiz
3 test
!!!

but it's normal nee...
boleh dikatakan mmg macam ni laa keadaanya
bila nak dekat final...

itula, masa awal2 aritu, xnak buat...
menangguh jer kerjanya...(--',)
so, xheranlah klu dlm masa 2 minggu ni,
ada yg ter'demam', ter'migrain', ter itu, ter ini...
like me, dr aritu asyik berdenyut jer kepala ni...
but xleh nak kata pa... sendiri tanggunglah...
xcukup tidoq tu lagilah normal kannn... (^^,)..

btw, xkisahlah sesibuk mana diri ini,
akan ku cuba lunaskan segala janji intan berlian gua
terhadap those yg pernah ku berjanji...

Insya-Allah this week akan ku laksanakan...
bukan aku lupa, jauh sekali sengaja nak melupakan,
but seriously aku xdak masa ler nak buat!!

starting last October until this month,
mmg sibuk!!!
nak kena attend tu, attend ni,
buat itu, buat ini,
handle itu, handle ni...
test tu, test ni...
even though my peranan sekecil zarah,
but it's still need time utk buat...

so, keep calm and be patient!!!...

(^^,)