Friday, 8 January 2016

~think positive~

baru perasan akan satu isu nie..
yg membabitkan one blogger and one usahawan....
but hmm... itulaarrr..
lain org lain cara penerimaannya...

I'm a bit late nehh...
hari ni done with 3rd paper...
ada dua lagi paper next week...
n ptg tadi baru terbaca isu ni...

ada org, bila cakap sekali dah boleh ikut...
ada org, cakap berkali2 pown, ikutnya xjugak...

but in this case,
kita sepatutnya lah kan think positive laaa....
benda jd mesti ada sbb
and that sbb xsemestinya buruk jer memanjang...
kdg2 ada juga baiknya...

selama 3 tahun++ aku dok berblog ni,
dh mcm2 jenis movie/drama aku review...
bukan tu ja, lagu, artis, foods semuanya aku tulis kt sini...
xpernah lg lah my niat utk burukkan org...
just nak menceritakan my experience...

dah nak story kat org,
bukan semua org suka dgr story kita kan...
so jwbnya story kat sini jer la...
klu suka bleh continue baca...
klu X suka, xpayah baca (^^,)

(pic credit to owner)

"... huhu ....manusia mana xpernah buat silap kan..."
(^^,)