Tuesday, 9 February 2016

practical training ~START!!!~

bersempena dgn cuti Chinese New Year nie,
addinfarhani berpeluang jejak rumah 2-3 hari...
sempatlah addinfarhani
memenuhi undangan kenduri kahwin...
merasa lauk-pauk kenduri...
duduk bergosip mengata org tu, org ni...
melawat anak2 buah yg comey2...
but hari2 berlalu sgtlah pantas...

esok dah nak kena balik Sg. Petani
and addinfarhani akan kembali
menjalani kehidupan as practical student....

yup, addinfarhani
skrg dah move to next level...
dah merasa sikit dah susah pening kepala
dek bebanan kerja...


haha... mcm la dah 3 bulan kerja
sedangkan addinfarhani baru jer start praktikal seminggu...
huhu... dlm seminggu tuu mcm2 addinfarhani rasa...
ada la rasa manisnya tu
but I need to admit that rasa pahit n masam tu lebih ketara
berbanding maniss.... haha...
(--')
it's not anybody's fault,
it's just myself yg xbleh nak biasakan diri lagi...
myself yg terkezzzuuttt betapa berbezanya
dunia belajar dgn realiti...
haha.. xper kowt, baru seminggu kann...
InSya-Allah, after this,
bolehlah kot sesuaikan diri kat situ...
*lepas nie dah xbley nak guna alasan seminggu dah....

"...it is worth to try my best since experience can not be bought with money...
and I have found the best place to earn that experience... Alhamdulillah..."
(^^,)