Tuesday, 3 May 2016

~May is coming~

sekejap jer dah masuk bulan 5...
tinggal bbrp hari jer lagi nak jumpa Ramadhan...
and ada lgi 3 bulan nak abis praktikal...

antara yg sama2 praktikal dgn aku...
~xcukup lagi 2 org~
(^^,)
bersempena dgn Hari Pekerja,
addinfarhani berkesempatan balik rumah
since cuti Ahad dibawa ke Isnin...
and fortunately, my dad willing to send me ke office pagi selasa...
so addinfarhani dpt lah spend masa yg pjg at rumah kali ni...

balik rumah kali ni mmg kejo makan jer...
kebetulan kali ni my mum masak semua benda yg aku nak makan
even actually aku xgtau pown nak makan apa...
~~instinct seorg ibu kan....~~


spaghetti with kentang bakar

ketam masak lemak, ayam bakar
asam pedas, ulam and sambal belacan

nasi goreng, sosej, telur dadar

takoyaki, dadih, burger, chicken chop, nasi lemak...
(xsempat ambik gambaq, mknn dah masuk perut)
hmmm... apa lagi ya...but ni laa antara menu
spjg aku kat rumah...
and I'm quite shocked laa masa timbang berat badan ptg td...
haha... mmg nak kena diet laa lepaih ni...

and one more thing I just met another twin..
haha... nak dijadikan citer, kwn my mum ada singgah rumah kami
and anak mereka pown twin jgak, like me...
so b4 depa balik, sempatlah snap sekeping dua pic...


thats all yg nak diupdate...
lepaih ni xtaulaa bila plak bleh on9...
rasa mcm nak bizi ja starts mei ni...

hmmm... btw I can't wait for this coming 11/5/16
coz on that day, HSJ will released their new single...
I've listen short vers of Maji Sunshine and I love it....



love watching this part..
it's like Yabu-niichan protecting his brothers...



since summer is coming, so that song is related with summer...
and another good news is
HSJ will perform the concert-tour again for this year..
(^^,)
so I think it is better for me to start save some money
to buy the DVD that might be released next year... huhu..
I really hoped that they will released the DVD for that tour...

...the end...