Wednesday, 17 August 2016

# 2 Giveaway Chocolate + Pencarian Bloglist

click HERE utk join

motivational quote??
hmm... addinfarhani ni xbrapa reti nak nasihat org...
tapi kat sini, tetiba addinfarhani nak say something la...

menjelang tibanya semester baru
yang tinggal bbrp hari jer lagi nak mula,
addinfarhani want to say that,

"...no success without failure...."

haa kauu...
skali addinfarhani speaking pulokk..
xkisahlah yg penting korg semua faham kann...

yup, dlm hidup ni,
dalam kita berusaha utk berjaya,
pasti akan jatuh sekali skala
sbb hidup ni ibarat sebuah roda...

sekejap kita di atas
sekejap kita di bawah...
semua org akan laluinya
yg berbeza ialah
sebesar mana kegagalan akan kita tempuh...

so, dgn semangat yg tinggal
ditambah dgn keyakinan kepada-Nya,
don't ever give up!!!...
sekali kau jatuh xkan selamanya kau gagal
mcm yg aku kata, hidup ni roda...
so one day, kau pasti akan berjaya...
Allah xakan uji kau jika kau xmampu...
and when that one day arrived,
you will be relieved that you never give up....
(^^,)