Sunday, 20 November 2016

Segmen Blog Review Safirul Amar

lagi 4 hari jer lagi b4 cuti mid sem start...
mmg xsabarrr sgt nak lari sekejap dr bumi Merbok nie...
dah lama xjejak tanah Jitra...
haha...
~mcm jauh sgt kan Merbok ngan Jitra,
sdgkan still dalam negeri Kedah...~
btw, yg penting is aku dah lah lama
xmerasa makanan homemade...
yer laa... duduk Merbok asyik
nasi lemak ayam kicap RM1+cucur RM1...
but I'm not complaining,
because even everyday aku makan that menu,
I like!!! my fav ARE karipap, keria, burger M'sia, kek coklat,
kuih kacang, donut,... selalunya aku akan beli campur
but 3 biji lain2 jenis sbb 3biji=RM1...
Ohh mannn.... nanti since aku dah final sem, gerenti aku mesti
kempunan that makanan...

orait, enough with makanan,
actually aku nk story yg aku tetiba ja teringin nak di'review'...
what I mean of coz aku nak org review my blog...

sblm nie mmg xpernah orang complain about my blog,
so, teringin jugak nak dgr org komen coz my blog nie
mmg just guna basic template yg mmg dah disediakan...
100% biasa, not extraordinary punya blog....

klik SINI utk join

buat yg nak join click link bawah banner yer...
tarikh tutup is hari ni; 20 NOVEMBER 2016...
(^^,)