Tuesday, 15 August 2017

~Alhamdulillah~

alhamdulillah...
dah boleh tarik nafas lega...
alhamdulillah, dah bole senyum kembang hidung...
alhamdulillah, even abis lewat dari orang lain,
but I'm satisfied... alhamdulillah...

...and so the adventure begins...
pic from here
okeyh...
budak2 uitm semua,....
anda2 dah boleh check result yerrr....
ha kau!! punya excited sampai xdan
nk tunggu siang nak update blog...
(^^,)

at first, ingat result keluar the end of the week,
rupernya silap tarikh....

ptg tadi check kat opis,
skali tarikh result 15/8/2017...
klu nak check ikut student portal mmg lah
nak kena tunggu cerah esok,
but klu nak check melalui email,
elok jer jam 00:00, dah bole check...
cuma lambat atau cepat ja...
bcoz, ada org, elok jam 00:00,
terus dapat result...
my experience b4 ni, kdg2 pkul 3 baru dapat email...
so it depends....

and tadi, alhamdulillah result masuk awai...
oo:30 aku bukak email,
terpampang surat cinta dari SALAM....

I'm officially graduated from UiTM Kedah
from Bachelor of Accountancy (Hons)...
arigatou Madam....(^^,)
bcoz sabar mengajar anak didikmu ni...

(^^,)

result aku xlah secantik result org lain...
sbb case aku ni special xmcm org lain...
I want to put myResult here bcoz
I want to abadikan this 'suratCINTA' from SALAM....
huhu... ni last aku dapat 'suratCINTA'....

lepaih ni klu nk dpt lg 'suratCINTA' hat mcm ni,
nak kena sambung master plak...
but the question is, nak sambung master kerrr???
no answer buat masa ni....

dulu masa ada org PALAM bagi talk utk master,
mmg terbuka jugak hati nak buat master...
but dgn keadaan skrg, I don't know laa....

orait...
letak tepi dulu pasai master ni...

utk hari ni, byk good news yg aku dapat...
I am so grateful...
alhamdulillah....
I hope everything goes as planned....
semoga semua urusan dipermudahkan....
InSyaAllah....

okeyh... nak kena tidoq dah...
klu x mmg membuta la kat opis esok...

buat pembaca semua,
addinfarhani wish goodluck buat semua....
apapun yg jadi, perancangan-Nya adalah yg terbaik....
(^^,)